About Us

Wij zijn Robbert en Nathalie. Onze Golden Retriever kennel is gevestigd in het rustige Oosthuizen. Elf jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet, en we wonen nu alweer 10 jaar samen. Beiden zijn wij vanuit huis ons hele leven in het gezelschap geweest van een hond. Bij onze verhuizing naar ons eerste huis in Heiloo was dit dan ook ons grote gemis. Om deze 'leegte' op te vullen is in januari 2010 onze 'Lady' - Moonlight Adaline Jewel of Laura - bij ons komen wonen. Al snel bleek dat wij bijzonder gepassioneerd waren voor dit prachtige en veelzijdige ras. Dit leidde tot het in 2010 aanvragen van onze kennelnaam bij de Raad van Beheer, welke in januari 2011 werd goedgekeurd. "Hidden In the Woods" was de eerste naam die bij ons opkwam, omdat onze passie voor Golden Retrievers ontstaan is in het kleine dorp Heiloo, verstopt in het bos.


 

 

Bij de jongehondendag van de kynologenclub West Friesland, hadden zowel wij als Lady onze eerste showervaring. Langzamerhand begonnen wij meer en meer shows te bezoeken, in het binnen- en buitenland. Na het bezoek van FCI Centenary Winner show in Duitsland, met een inschrijving van ruim 170 Goldens, haalde Lady haar eerste VDH en CAC binnen. Hier bleef het niet bij, want binnen een aantal maanden wist Lady het voor elkaar te krijgen om haar VDH & Duitse Club Kampioenstitel binnen te halen. Inmiddels heeft Lady nog een titel kunnen toevoegen, en mag zij zich nu ook International Show Champion noemen. Daarnaast is Lady ook haar leven lang gekwalificeerd voor Crufts.


 

Inmiddels heeft Lady ons 3 prachtige nestjes gegeven, waarvan wij uit haar eerste nest Yoda & Bubba hebben aangehouden. Yoda woont samen met Rocho bij de ouders van Robbert, en ze zijn ook vaak bij ons thuis te vinden. Yoda heeft op jonge leeftijd de kampioenstitels Duits & Luxemburgs Kampioen aan zijn naam toe mogen voegen. Uit Lady's derde nestje is Toah bij ons gebleven, een andere prachtige dochter van onze Lady.

 

Via deze website willen wij u graag op de hoogte houden over onze liefde en passie voor Golden Retrievers.

 

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan onze website!

 


Robbert & Nathalie