Over ons

Wij zijn Robbert, Nathalie & Lotus. Onze kleine Golden Retriever kennel is gevestigd in het rustige Oosthuizen. Beiden zijn wij vanuit huis ons hele leven in het gezelschap geweest van een hond. Bij de verhuizing naar ons eerste huis in Heiloo was dit dan ook ons grote gemis. Om deze 'leegte' op te vullen is in januari 2010 onze 'Lady' - Moonlight Adaline Jewel of Laura - bij ons komen wonen. Al snel bleek dat wij bijzonder gepassioneerd waren voor dit prachtige en veelzijdige ras. Dit leidde tot het in 2010 aanvragen van onze kennelnaam bij de Raad van Beheer, welke in januari 2011 werd goedgekeurd. "Hidden In the Woods" was de eerste naam die bij ons opkwam, omdat onze passie voor Golden Retrievers ontstaan is in het kleine dorp Heiloo, verstopt in het bos.


Af en toen fokken wij een nestje, en doen dit dan ook vanuit pure passie. Inmiddels hebben Lady en haar kids ons prachtige & gezonde Goldens gegeven, waarvan Bubba, Yoda, Toah & Fien bij ons zijn gebleven. Yoda woont bij Robbert zijn ouders en Fien woont bij Mariëlle & Niek. 

 

  

In 2024 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze allerliefste en eigenwijze Lady. We missen haar enorm. Ruim 14 jaar hebben wij ons leven met haar gedeeld. We zijn zo blij dat zij in ons leven is gekomen, en het begin is geweest van Hidden in the Woods Golden Retrievers.