Super Mario Part 2 "Boys" - litter

Born 05-08-2019

3 boys

Baby Bowser Hidden in the Woods

Buzzy Beetle Hidden in the Woods

Bullet Bill Hidden in the Woods

 

Multi CH Dream Max Morgonstjarna

"Leif"
HD A     ED 0   Ogen voorlopig vrij
GR_PRA1 Vrij     GR_PRA2 Vrij     ICT-A Vrij

Toadette Hidden in the Woods

"Toah"

HD A     ED 1     Ogen voorlopig vrij

GR_PRA1 Vrij     GR_PRA2 Vrij     ICT-A drager


Multi CH

Dream Max Morgonstjarna

CH

Jako' s' Union for Dream Max
 CH Tottelina Observer   CH Blakesley Cromwell
CH Dream Max Pulp Fiction
 CH Jako's Amazing Grace==  CH Rossmix Rugger
CH Jako's Keep Smiling 

CH

Flower to Rossmix du Bois de la Rayere
 CH Ramchaine Snap to Jako's CH Lochtaymor King of Diamonds
 CH Remington Requiste of Ramchaine
Bouquet Imperial du Bois de la Rayere  CH Taram du Bois de la Rayere
 CH Tommy Girl du Bois de la Rayere

Toadette Hidden in the Woods

CH
Vestafjell's Magic Elf
 CH Jako's Nordic Charm==

 

CH Tottelina Observer
 CH Jako's Amazing Grace=
 CH Fenwood Elles Belles CH Zampanzar Say it Again at Shardanell
CH Ramchaine Green Glow

Multi CH

Moonlight Adaline Jewel of Laura

Meloak Dancing Storm JW

CH Erinderry Just the Ticket

from Bluewaters

CH Gunhills Dancing Mandolin of Meloak
Annika Jewel of Laura CH Inassicas Coriander
Gembaek's Music In My Heart

Toah's avontuur naar Zweden,...

Toah is loops geworden op dinsdag 21 mei 2019, anderhalve maand eerder als we hadden gepland! Het was even puzzelen maar uiteindelijk toch besloten haar te laten dekken - onze reis vervolgt zich zeer binnenkort naar Zweden voor de dekking!

 

Op dag 9 zijn we voor het eerste progesteron wezen testen bij de dierenarts en had Toah een uitslag van 2,3. Dit is nog niet hoog genoeg dus we zijn op dag 11 nogmaals wezen testen. Tegen de verwachting in stond Toah toen pas op 2,8 en was zij bijna niks gestegen. Poging 3 deden we op dag 13 - en toen troffen we een mooie uitslag van 6,4! Omdat we een lange reis voor de boeg hadden zijn we s'avonds rustig richting Zweden gereden. Lekkere overnachting gehad in Denemarken, om op maandag onze reis te vervolgen naar Zweden. Voor mij bekend terrein - Voor Lady haar laatste nest zijn we ook naar Zweden geweest!Week 1

Dit moment begint eigenlijk direct na de dekking, we hopen maar dat er vanaf alles in Toah haar lichaam gebeurd. Nog even genieten in Zweden en dan begint de lange reis weer naar huis!

Week 4

Langzaam tikken de dagen voorbij. Steeds een beetje nieuwsgieriger. Toah slaapt veel en is net even rustiger als normaal. Twee avonden had zij moeite met haar avondeten,....moet ik dit echt opeten? Vragend keek ze me aan. Niks moet - waar jij je goed bij voelt Toah!

Week 7

De 7de week is ook alweer gepasseerd. Toah wordt langzaam dikker - prachtig om te zien hoe haar lichaam veranderd. Een flink aantal cm's gegroeid deze week! Mooi om het verschil te zien met de foto die bij week 4 staat.

Week 2

Een rustige week, je valt in een soort van "gat" na zoveel adrenaline. Fokken bestaat voor een groot gedeelte uit "wachten & geduld" hebben. Ons geduld wordt nu op de proef gesteld tot 4 juli, dan hebben we de echo!

Week 5

Positief nieuws op de echo. Toah is drachtig :D Op naar een mooi & gezond nest!.Op de echo hebben we kunnen zien dat Toah een klein nest verwacht. Extra genieten dus! Op de echo was de hartslag van de kleine pupjes goed te zien. De vruchtjes zijn zo'n 2,5-3 cm en zullen de aankomende weken pas "de groei" inzetten! Een gek idee dat ze gemiddeld zon 450 gram zullen zijn als ze op de wereld komen en nu nog zooooo klein!

Week 8

Deze week was & is nog steeds erg zwaar voor Toah voornamelijk door het extreem hete weer. We brachten de dagen door in de airco op mijn werk - en anders in huis / tuin met af en toe verkoeling in het zwembad. Ze weet heel goed aan te geven wanneer ze af wil koelen en daar gaan we volledig in mee! Het einde nadert - in middels 7,5 week drachtig dat betekent nog 1,5 week voor de boeg! Later deze week als het weer wat veranderd is zal Toah nog genieten van haar laatste "Spa" alvorens de pups geboren zullen gaan worden. Even lekker soppen en wat trim puntjes op de "I" zetten. 

Week 3

Het lijkt alsof Toah haar ribbenkast wat meer "gesprongen" lijkt te zijn. De vraag is natuurlijk of ik dat wil zien of dat het ook daadwerkelijk zo is,......elke week meet ik even haar ribbenkast omvang en daar ontstaan na enkele cm's verschil!  Toah weet prima verkoeling te zoeken in de hitte!

Week 6

De 6de week is alweer ingegaan - alweer een week geleden dat we de echo hebben gemaakt. Met Toah gaat het goed, ze is energiek en topfit! Loopt de wandelingen met twee vingers in haar neus. Hier en daar een paar extra brokjes, maar vanaf volgende week zal ze echt een extra maaltijd krijgen om haar pupjes goed te laten groeien. Meestal starten we daar direct na de echo mee maar omdat Toah geen groot nest verwacht - doen we dit even later om te voorkomen dat de pups heel groot worden & Toah veel extra gewicht draagt (oftewel vet!)

Week 9


Contact

 

Nathalie Croon & Robbert Lode

Seevancksweg 61

1474 HD Oosthuizen (NH)

 

Telefoonnummer: 06-53965241
Email: hiddeninthewoods@hotmail.nl

(let op .nl!)